1:55 π.μ.
0


Υλικά: 1 ½ κιλό κρέας πρόβατο, μακαρόνια, ανθότυρο, ξερή μυζήθρα.
Εκτέλεση: Βράζουμε το κρέας με το αλάτι και μπόλικο νερό. Αφαιρούμε τον αφρό. Όταν ψηθεί καλά το κρέας το βγάζουμε από το σκεύος και σουρώνουμε το ζωμό. Ξαναβάζουμε στη φωτιά το σκεύος με το ζωμό και όταν βράσει, ρίχνουμε και ψήνουμε τα μακαρόνια αρκετά καλά. Τα σερβίρουμε ζεστά με ξυσμένο ανθότυρο και κρέας.
Ingredients: 1 ½ kg mutton, macaroni, cottage cheese, dry cheese.

Preparation: Boil the meat with salt and plenty of water. Remove the foam. Whencooked, remove the meat from the pot and strain the broth. Return to the heat the panwith broth when boiling, add the pasta and cook quite well. Serve hot with grated ricotta cheese and meat.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
09 10