1:00 μ.μ.
0


Ένταλμα σύλληψης για τα δύο αδέρφια από τον Μυλοπόταμο εάν δεν εμφανιστούν αύριο το πρωί στον ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να καταθέσουν για το αιματηρό επεισόδιο, στον πρόγαμο του Αβδελλά.

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται  στο ΠΑΓΝΗ  ο 31χρονος που δέχτηκε περισσότερες από πέντε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και στον αριστερό μηρό, ωστόσο, φέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στην σπονδυλική στήλη.

Ο δε 17χρονος που έχει βληθεί στο θώρακα αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς έχει εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η υπόθεση προκαλεί σοκ, καθώς εμπλέκονται στενά συγγενικά πρόσωπα.

Αστυνομικές και ανακριτικές αρχές συνεργάζονται προκειμένου να σχηματισθεί πλήρης εικόνα των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Για την υπόθεση έχει, ήδη, καταθέσει η η σύζυγος του βαριά τραυματισμένου 31χρονου,η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας ενώ έχει καταθέσει και ο 62χρονος πατέρας που διοργάνωνε το γλέντι. Εκτός από πεθερός του 31χρονου βαριά τραυματία, είναι πρώτος θείος τόσο του 17χρονου τραυματία που ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό, όσο όμως και των δυο αδελφών που αναζητούνται.

"Φως" στην υπόθεση μένει να ρίξουν οι καταθέσεις του 31χρονου, του 17χρονου αλλά και άλλων δύο από το Μυλοπόταμο.

Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δοθούν από την  εξέταση ενός όπλου που έχει βρεθεί αλλά και από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
09 10