8:34 π.μ.
0



Πρωταγωνιστής σε Διεθνή ταινία κινουμένων σχεδίων, πρόκειται να γίνουν τα γνωστά Λιοντάρια, στο κέντρο του Ηρακλείου.
Η ταινία, μικρού μήκους, αναμένεται να γυριστεί στο πλαίσιο διαγωνισμού στον οποίοι θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δημιουργοί.
Το πρόγραμμα υλοποίησης της ταινίας έχει αναλάβει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ο οποίος στο πλαίσιο συνεργασίας του με το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ και Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων που υλοποιείται στη Σύρο, διοργανώσει διεθνή θεματικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας κινούμενων σχεδίων (animation), διάρκειας 3-5 λεπτών. Θέμα του διαγωνισμού είναι η Κρήνη Μοροζίνι, ενώ όλες οι ταινίες θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή και οι καλύτερες από αυτές θα προβληθούν στην επόμενη διοργάνωση του φεστιβάλ της Σύρου και θα βραβευτούν από τον ΟΛΗ. Ο Οργανισμός στη συνέχεια θα έχει το δικαίωμα να αξιοποιήσει όλες τις ταινίες για κάθε μη εμπορική χρήση.
Protagonist International animated film to be made known Lions in the center of Heraklion.
The film, short film, is expected to turn in the competition they will both Greeks and foreignprofessionals and amateurs creators.
The implementation plan of the film has taken the Heraklion Port Authority, who in cooperation with the 6th International Festival and Forum Animation implemented in Syros, organize international competition themed animation movies (animation), lasting 3-5 minutes. Competition theme is the Morosini Fountain, and all films will be evaluatedby a special jury and the best ones will be shown in the next edition of the festival of Syrosand will be awarded by ALL. The Agency will then have the right to utilize all the moviesfor any non commercial use.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
09 10