11:33 μ.μ.
0

Πλώρη για να σαρώσει τις Διεθνείς Αγορές το 2014 βάζει το τοπικό κρητικό κρασί, που την τελευταία δεκαετία αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα του. Τα πρώτα δείγματα της φετινής σοδειάς δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι οι οινοποίηση του 2013 πρόκειται να αποτελέσει μια από τις καλύτερες σοδειές του Κρητικού κρασιού τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι η άνοιξη του 2013 ήταν αρκετά θερμή για τις ανάγκες του κρητικού αμπελώνα, σε συνδυασμό με το ήπιο καλοκαίρι, αποτελούν βασικά συστατικά στοιχεία που εγγυώνται μια ποιότητα αρκετά αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες. Γνώστες μάλιστα του κρητικού κρασιού και του τοπικού αμπελώνα, εκφράζουν την αισιοδοξία ότι οι οινοποιήσεις του 2013 πρόκειται να απογειώσουν το κρητικό κρασί που επί πολλά χρόνια πραγματοποιεί σημαντικά βήματα ανάπτυξης. Τα στοιχεία που υπάρχουν από τον τρύγο παράλληλα, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόσφατα, επιβεβαιώνουν ως ένα βαθμό τις προβλέψεις. Οι καλές καιρικές συνθήκες με την ανάπτυξη νέων αγορών όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική πλέον, υποδηλώνουν ότι οι οινοποιοί την επόμενη σεζόν θα κάνουν ένα τεράστιο άλμα ανάπτυξης, εφόσον βέβαια αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το 2014, αφήνει πολλές υποσχέσεις όχι μόνο στους οινοποιούς, αλλά και στους χιλιάδες οινόφιλους που εμπιστεύονται το καλό κρητικό κρασί και του έχουν δώσει την ώθηση που χρειάζεται. Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τους αρκετά καλούς οιωνούς για το τοπικό κρασί πρόκειται να δώσει σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Πανόραμα Γαστρονομίας ο πρόεδρος του Δικτύου Οινοποιών Νομού Ηρακλείου κ. Νίκος Μηλιαράκης, μαζί με μέλη του Δικτύου.Bow to scan the international markets in 2014 puts the local Cretan wine that the last decade constantly upgrades its quality. The first samples of this year's crop leave no room for doubt that the wine of 2013 is going to be one of the best vintages of the Cretan wine in recent years. The fact that the spring of 2013 was warm enough for the needs of the Cretan vineyards , combined with the mild summer, are key components to guarantee a quality quite upscale compared to the previous ones. Even knowledgeable of Cretan wine and the local vineyard, expressing optimism that the vinification of 2013 is going to take off the Cretan wine for many years taking significant steps of development. Anecdotal evidence from vintage alongside , who recently completed some extent confirmed the predictions. The good weather by developing new markets not only in Europe but also in America now , winemakers suggest that the next season will make a huge leap development, provided that exploit comparative advantages. In any case, in 2014, leaving many promises not only to the winemakers , but also to the thousands of wine lovers who trust the good Cretan wine and have given him the boost he needs. Further information in relation to quite auspiciously for the local wine is going to give today at a press conference for the Panorama Gastronomy president of Network Winemakers Heraklion Nikos Miliarakis , along with members of the Network.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
09 10