11:13 π.μ.
0

9 κρασοπότηρα λάδι
4 κρασοπότηρα ζάχαρη
3 φακελάκια μπέικιν
2 κρασοπότηρα κανελόζουμο (βράζουμε νερό και ξύλο κανέλας)
1 1/2 κουταλάκι σόδα
1 1/2 λεμόνι (το χυμό)
2 1/2 πακέτα αλεύρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ καλά. Βράζουμε λίγη κανέλα με γαρύφαλλο, τα σουρώνουμε και από το ζουμί παίρνουμε 2 κρασοπότηρα και τα προσθέτουμε στο μίγμα. Ανακατεύουμε τη σόδα με λίγο λεμόνι. Στη συνέχεια βάζουμε τα μπέικιν μέσα στο αλεύρι, το ρίχνουμε σιγά σιγά και ανακατεύουμε. Φτιάχνουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε.
9 wine glasses oil
4 wine glasses sugar
3 sachets of baking
Two wine glasses kanelozoumo (boil water and cinnamon)
1 1/2 teaspoon baking soda
1 1/2 lemon (juice)
2 1/2 packages flour

  EXECUTION
Beat the oil and sugar very well. Boil cinnamon and cloves, strain the broth and get twowine glasses and add to the mixture. Mix baking soda with a little lemon. Then put thebaking powder in the flour, pour slowly and stir. We make cookies and bake.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
09 10