10:11 π.μ.
0

Τί κοινό μπορεί να έχουν ένας μεσίτης κι ένας εργολάβος στην εποχή της κρίσης; Πάντως όχι την οικοδομή αλλά ... την ελιά!
Η κρίση της χώρας χτύπησε τους πάντες ακόμα και επαγγέλματα που ήταν στο απυρόβλητο όπως οι εργολάβοι και οι κτηματομεσίτες. Τις ζωές τους, άρδην, είδαν να αλλάζουν και οι κύριοι Στέφανος Σηφάκης και Ζαχαρίας Λάλας. Ο πρώτος είναι μεσίτης και ο δεύτερος εργολάβος. Ο Στέφανος, πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, είχε να δουλέψει δυο χρόνια. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει λύση και να κάνει μια νέα αρχή. Το ίδιο και ο επιστήθιος φίλος του.
Πουθενά δεν υπήρχε φως καθώς ο ίδιος δεν είχε και καμία σχέση με τη γη. Στην ίδια περίπου μοίρα και ο φίλος του, με τη μόνη διαφορά ότι υπήρχαν κάποια ελαιόδεντρα στην οικογένεια, με τα οποία δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά. Κάπως έτσι έγινε η αρχή, έφτιαξαν την εταιρεία τους το 2012 και συμφώνησαν να αλλάξουν τις ζωές τους και να πετύχουν! Βρήκαν παραγωγούς από όλη την Κρήτη που παράγουν βιολογικό και συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα 0,3, ακόμα και την εξαιρετική ποιότητα 0,2, έκλεισαν συμφωνίες με ανθρώπους που φτιάχνουν σαπούνια, καλλιεργούν βότανα και βγήκαν στα ανοιχτά με την πρωτοτυπία τους.
Μια από αυτές τις πρωτοτυπίες είναι και το γλυκό κουταλιού ελιάς αλλά και η μαρμελάδα ελιάς, προϊόντα τα οποία δεν έχουν πικρή γεύση αλλά δε χάνουν και τη γεύση αλλά και το χρώμα της ελιάς!
What public can have a broker and a contractor in times of crisis ? However not the building but ... the olive !The crisis hit the country everyone even professions were immune to such contractors and real estate agents. Their lives radically viewed change and Messrs. Stephen Sifakis and Zechariah Lalas . The first is a broker and the second contractor .Stephen before getting the plunge to occupational retraining , she had to work two years.He had to somehow find a solution and make a new beginning. So the bosom friend.

Nowhere was light as he did not have anything to do with the land. Around the same fate and his friend , the only difference being that there were some trees in the family, with whom they had ever dealt professionally. Like this was the beginning , they built their company in 2012 and agreed to change their lives and achieve !Were producers from all over the island that produce organic and conventional extra virgin olive oil with acidity 0.3 , and even the excellent quality 0.2, closed agreements with people who make soaps , cultivate herbs and took off with their originality .One of these novelties is the sweet olive jam and olive products which do not have a bitter taste but not lose the flavor and color of olives !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
09 10